Hej Verden! (Lidt overblik og lidt af det "kedelige") :*

Hej Verden! (Lidt overblik og lidt af det “kedelige”) :*

Jeg startede rigtig godt ..
Med at skrive et laaaaangt indlæg omkring hvad jeg ville med denne blog, hvem jeg var og hvilke tanker jeg havde gjort mig omkring dette “bloggeri” — men som med meget andet “overtænkning” gik det galt. Jeg fik slettet alt og stod nu igen med en tom side med startordene; Hej Verden! .. suk!
Kender I det? Det er i hvert fald typisk mig! Jeg er eminent til at overtænke ting og derved gøre tingene 1000 gange mere besværligt for mig selv.
Denne blog startede som noget simpelt og blev herefter også hurtig “overtænkt” – men nu tror jeg sgu at jeg starter på ny.
_ _ _ _ ____ _ _ _ _ _______________________________________________________ _ _ _ _ ____ _ _ _ _
Så:
Hej Verden!
Her er jeg. Mit navn er Edith og jeg er en Overskudsmama.
Puhhaa, det lyder godt nok arrogant – det er det skam ikke. Men samtidig står jeg stædigt ved, at man også skal rose sig selv og de færdigheder som man selv besidder.
Men jeg er stadig et menneske og det er hvad denne blog skal handle om: At være menneske, at være mor, at komme i overskud på den lettest mulige måde og bevare det positive i livet og skille sig af med det negative.
Den skal handle om de mere “gennemarbejdede” handlinger man gøre sig i livet for at skabe gode resultater og overskud, men ISÆR også om alle de små overspringshandlinger, som folk ikke ummidelbart kan se, men som jeg ofte har hørt fra folk i min omgangskreds omtale som “overskudsagtigt”, ift. mig ..
Overskudsmama er i virkeligheden mig i underskud, som kommer frem til nogle små fine løsninger, som giver overskud for mig, fordi der ikke skal investeres så meget i dem – ergo, er afkastet det større.
Har jeg tabt jer allerede :-/ .. det håber jeg ikke.Jeg ved ikke om folk kan bruge de ting jeg kommer til at skrive om på Overskudsmama til noget – jeg ved ikke engang om nogen vil læse det – men jeg har i rigtig lang tid været opsat på at finde ind til mig selv og være det bedste menneske jeg overhovedet kan være for mig selv og for min familie. En følelse måske andre også kan relatere til. Denne blog vil være endnu et skridt på vejen for mig.
– Et sted jeg kan reflekterer over nogle af de ting jeg i hverdagen tænker på – store og små ting – især omkring det faktum at jeg er mor og dermed pludselig kan “smitte af” på mine børn. Pludselig er det blevet væsenligt at kunne selvreflektere. Hvem skal jeg være, så mine børn også får alt det bedste med videre i deres liv? Hvad gør jeg galt, godt og hvilke ting kan jeg gøre for at det hele bare føles så “picture perfekt” som overhovedet muligt?
Og behøver det hele at være så skide picture perfect?!
Jeg ser jo helst at mine børn godt vil tale til mig, den dag de flytter hjemmefra og at de kun har/får gode associationer og minder fra deres barndom. Det er pludselig blevet vigtige elementer i min hverdag.
Så i denne blog vil jeg ud over alt det hyggelige og sjove også komme ind på nogle vigtige emner (for mig) og få sat lidt ord på det, at være en Overskudsmama i vores tid.
Alt i alt vil jeg ønske at jeg på bloggen vil kunne skabe et sted hvor jeg selv en grå dag (i underskud) vil kunne finde inspiration og glæde og et sted hvor jeg måske kan være så heldig at give noget af mit overskud videre til nogle andre og få lidt igen med velmenende råd fra folket derude.
Lidt frisk afklippede blomster fra haven og koldt vand på flaske fra køleskabet, virker overskudsagtigt - og så er det SUPER nemt og overskueligt!

Lidt frisk afklippede blomster fra haven og koldt vand på flaske fra køleskabet, virker overskudsagtigt – og så er det SUPER nemt og overskueligt!

Glæder mig rigtig meget til at komme ordenligt igang – vi blogges :*
De bedste hilsner
Miss Mihura – aka Overskudsmama

Næste indlæg

Hej Verden! (Lidt overblik og lidt af det "kedelige") :*